Schef Grill Akadémia Házirend

Posted by on okt 4, 2015 in Egyéb

SCHEF Grill Akadémia – Mátyás Király Múzeum

Összevont házirend

1., A visegrádi SCHEF Grill Akadémián csak az érvényes belépőjeggyel rendelkezők vehetnek részt.

2., A múzeum területére tilos állatot behozni.

3., A múzeum területén csak a kijelölt helyen lehet dohányozni.

4., Az akadémia kurzusain videó felvétel készítése tilos. A fényképezés engedélyezve van.

A videó felvételre vonatkozó tiltás megszegése jogi következményeket von maga után.

5., A múzeum és az akadémia területén egyaránt érvényes, hogy a résztvevőké minden felelősség saját vagyontárgyuk biztonságáért.

6., Az akadémia és a múzeum területére tilos olyan fegyvert, vagy annak látszó tárgyat behozni, amely személyi serüléseket okozhat, vagy kárt tehet a múzeum és az akadémia berendezéseiben. Az okozott kár, vagy a ráutaló magatartás is önmagában elegendő ahhoz, hogy a személyt felelősségre vonja az intézmény vezetősége és rendőrségi eljárást kezdeményezzen.

7., Tilos továbbá ételt vagy italt bevinni a múzeum kiállítási terültére. A borkóstolás után szabadon elvihető töltött poharakat csak a múzeum kertjébe szabad bevinni. Amennyiben a tiltás ellenére kárt okoz a kiállítási tárgyakban, a kárt okozó teljes kártalanítással büntethető.

8., A múzeum valamint az akadémia területén elvárás a kulturált viselkedés, és mindennemű hangoskodás, vagy a helyhez nem illő, tiszteletlen viselkedés nem megengedett. Továbbá az igénybe vett mellékhelység állapotának megőrzése is elvárt.

9., A kurzusok alkalmával elvárt a visszafogott alkoholfogyasztás. A Schef Grill Akadémia személyzete megtagadhatja az alkoholos italok felszolgálását azon személyeknek, akik ittas állapotban érkeznek vagy a kurzus ideje alatt érik el azt. Az ilyen személyek jelenléte nem kívánatos és önként el kell hagyniuk az intézmény területét.

10., Elvárás a Schef Grill Akadémia kurzusainak résztvevőitől, hogy a meghirdetett kezdési időpont előtt 15 perccel érkezzenek meg. Késést a belépőjegyen található telefonszámon lehet bejelenteni. A késők számára nem áll módunkban megismételni a kihagyott fogásokat.

Kérünk minden résztvevőt, hogy az Összevont házirendet tartsák be, hiszen a kulturált szórakozás mindannyiunk közös érdeke. Az együttműködést ezúton is köszönjük!

Számít a véleményed!