Olaszország ízei a grilleden!

Posted by on jún 10, 2016 in Termékeink

Olaszország ízei a grilleden!

Olaszország ízei a grilleden!

A VISEGRÁDI SCHEF GRILL AKADÉMIA most egy kicsit másfelé kalandozik el „NEM CSAK PIZZÁHOZ!” nevű olaszos grill fűszerkeverékével. Ebből a borsika füvet választottuk ismerkedés céljából.

grillshop

A borsika fű, főzésben igazán kedvelt fűszer, mert hasonlít a bors ízére, de még sem olyan markáns. Rengeteg jótékony hatása ismert, az aromája viszont felülmúlhatatlan, ezért is fedezi fel újra a mai gasztronómia. Maga a növény nevelése nem bonyolult, virágládákban is nagyon szépen lehet bokrosítani. A tápanyagban dús talajt szereti, de nem annyira vízigényes, mint pl. a majoránna, szárazságtűrőnek mondható. Szereti a fényt, és ha ezeket a kis apróságokat betartjuk többször is tudunk róla szakajtani friss fűszert, még mielőtt teljesen leszárítjuk az egész növényt. A boltokban szárított formában találunk rá, de teafűként is fellelhető, ugyanis isteni teát lehet belőle főzni.
Különleges bukéja, íze miatt kihagyhatatlan az olasz, vagy olaszos jellegű ételekből. Ezért is választotta Stiller Tamás a”NEM CSAK PIZZÁHOZ” olasz grill fűszerkeverékhez. Remekül kiegészíti a bazsalikom és az oregánó illatát, ízét. Ez utóbbiak tipikus olasz fűszerek, mégis kellett hozzájuk ez a kis plusz, amitől az Akadémia Grill fűszerévé válhatott a keverék. Ne csak pizzához használjátok, hanem pl. grill zöldségek fűszerezéséhez is igen kiváló vagy akár egy jó olasz tésztához. Ez tapasztalat és tényleg bevált! A család az egekig dicsérte a kaját, de a titkot nem árultam el nekik. 
További titkokat tudhatsz meg erről a fűszerről a SCHEF GRILL AKADÉMIÁN.

Ha szeretnéd kipróbálni itt megrendelheted:

http://webshop.schef.hu/termek/pizzahoz-is-olaszos-grill-fuszerkeverek/

Számít a véleményed!