Már foglalhatóak a szárnyas grill kurzusaink is!

Posted by on jún 15, 2016 in Hírek

csirke grill kurzus

Már foglalhatóak a szárnyas grill kurzusaink is!

Javában dübörög a grill szezon, így most már nálunk is elérhető többek között a szárnyas grill kurzus. Mint minden kurzusunknak, a szárnyasnak is a visegrádi Mátyás Király Palota impozáns környezte ad otthont.
Tapasztalatink szerint az otthon grillezőknél a csirke szárny és a csirke mell elkészítésével ki is merül a grillezés (tisztelet a kivételnek). Ezen próbál változtatni két kiváló séfünk Stiller Tamás és Takács Gábor. Az amerikai stílusú Creol Wings-től, a füstölt vajas kacsamellen át, egészen az egészben grillezett csirkéig rengeteg fogást, ötletet, receptet sajátíthattok el ha ellátogattok hozzánk. Legyen szó akár gázos, akár brikettes grillekről nekünk mindenre van egy tippünk: mit és hogyan csinálj a fenséges végeredmény érdekében.
Természetesen a grillezés elengedhetetlen kísérői a hűsítő italok, melyeket korlátlanul biztosítunk a kurzusaink résztvevőinek, cseh sörök, minőségi borok mellett alkoholos- és alkoholmentes koktélokkal is szívesen vár mindenkit nagy tapasztalattal rendelkező mixerünk.
Ha kedvet kaptál egy jó szárnyas kurzusra, az egyéb kurzusainkkal együtt megtalálod őket a
http://grillfozoiskola.hu/jelentkezes/
oldalon.
Naponta 2 kurzust tartunk, napközbeni ajánlatunk 11:00-16:00-ig tart, 4 fogásos menüt tartalmaz, valamint az esti 3 fogásos exkluzív kurzusunk 18 órától kezdődik, a gyönyörűen kivilágított palotában.
Választható időpontok:

grill_logo
• 2016.06.18 11:00
• 2016.06.18 18:00
• 2016.06.26 11:00
• 2016.06.26 18:00

Az időpontokat folyamatosan bővítjük!
Siess, mert kurzus időpontonként csak 16 férőhely van!
Részletesebben itt olvashatsz a Szárnyashús grill kurzusról:
http://grillfozoiskola.hu/csirkehus-grill-kurzusaink/

Várunk szeretettel!
Visegrádi Schef Grill Akadémia
www.grillfozoiskola.hu

grill kurzus

Számít a véleményed!