“CSAM-CSAM” vagy Nyam-Nyam

Posted by on jún 18, 2016 in Termékeink

“CSAM-CSAM” vagy Nyam-Nyam

“CSAM-CSAM” VAGY Nyam-Nyam

„CSAM-CSAM” vagy nyam-nyam mikor végzel a kukoricával ezt fogod mondani és még, annyit hogy kérek még egy csövet.

grillshop

Ez a kis grill kukorica fűszerkeverék a hatodik és egyenlőre az utolsó az Akadémia fűszercsaládjában. A kis narancs csomag mélyéről a koriandert vesszük górcső alá.
Lássuk is! A cigánypetrezselyem a talaj szempontjából alkalmazkodó, nem szereti a nagy hőséget, viszont szereti a rendszeres öntözést. Minden részét fel lehet használni a magjától a gyökeréig, ez igazán ritkaság a gyógynövények területén. Fűszer, gyógynövény és még afrodiziákum is az ősök szerint. Szerelmi bájitalokba kevertek belőle egy kicsit és biztos volt a siker. Talán az íze miatt, mert kissé citrusos, nem lehet tudni. A Chefünk viszont azt mondja, hogy remekül illik a csípős-erős ételekhez. Nagyon jól harmonizál velük és remekül kiegészítik egymást. Az Akadémia Grill keveréke egy kis chilit is tartalmaz, tehát megvan a csípős íz amivel együtt a kukoricával valóban csodát tud művelni. A keveréket össze kell keverni egy kis nád cukorral és sóval, hogy az összkép, olyan legyen mint ami a nagy könyvben meg van írva. Eddig még ilyen jó grillezett kukoricát nem ettem. Kértem is még egy csövet, mert nem volt elég! Nagyon érdekes viszont hogy Tamás őrölt formában használta fel a magját, de van egy olyan hiedelem, hogy megosztó a koriander az emberek között. Olyan, mint a mazsola, van aki szereti van aki nem. Na ennél az egyvelegnél ilyen nincs ha megízleled beleszeretsz, végül is ha már bájitalokba keverték. Valamit tudhat erről Tamás nem hiába párosította össze pont ezeket a fűszereket.
Ha érdekel, miért pont ezt a fűszert adta hozzá gyere el hozzánk és szemtől szemben kérdezd meg a Chefet erről a kis titokról.
Ha szeretnéd kipróbálni itt megrendelheted: http://webshop.schef.hu/termek/uj-csamcsam-sult-kukorica-grill-fuszerkeverek/

Számít a véleményed!