Aranyat ért harcsakolbászunk az 5. Pelikán Grill kupán! De mi a titok?

Posted by on jún 5, 2016 in Hírek

Aranyat ért harcsakolbászunk az 5. Pelikán Grill kupán! De mi a titok?

A harcsakolbász arany-, az andouille kolbász bronzérmet kapott! Szombaton vett részt kicsiny, ám fáradhatatlan csapatunk fennállásának első grillversenyén, Szolnokon az 5. Pelikán Grill Kupa és 8. Halkolbász és Halétel Fesztiválon. Remek idő, kreatív versenytársak és egy igazán hangulatos rendezvény is segítette a munkánkat.

5. grillkupa győztesek

A grillrácsra saját töltésű harcsakolbászunk valamint a különleges készítésű andouille marha kolbászunk (nem darált, hanem apróra vágott marhahúsból készül, egyedi fűszerezéssel (bővebben itt: http://grillfozoiskola.hu/kolbaszfeszt/) került, melyeket aszalt szilvás házi salátával és perectésztából készült baguette-tel tálaltunk. A harcsakolbászhoz házi készítésű eper- és füge szószt kínáltunk, míg a marha kolbász Tamás séfünk zseniális BARBECUE KRÉMJÉBEN merítkezhetett meg (melynek neve: Amassza :)).

0d81c0e7-7b3a-499f-b756-2603504dfc3e

És mi a titok? Most megtudhatod Te is!
A verseny két részből állt, mely során titkos fegyvereinket vetettük be! A 8. Halkolbász és Halétel Fesztiválra, BLUGGY fűszerkeverékünkkel (itt találod: http://webshop.schef.hu/termek/bluggy-hal-es-tenger-gyumolcsei-grill-fuszerkeverek/) ízesített harcsakolbászunkat nomináltuk, mely az igen erős mezőnyben is aranyérmet kapott!

Az 5. Grill Kupán pedig andouille marhakolbászunkat mérettettük meg, melyhez MOOMOO marha fűszerkeverékünk szolgált alapul, mellyel Te is remekelhetsz otthon (bővebben: http://webshop.schef.hu/termek/moomoo-marhahus-fuszerkeverek/).

Köszönjük az elismerést és a remek rendezvényt. Jövőre is jövünk!

 

Számít a véleményed!