Általános Szerződési Feltételek

Posted by on okt 4, 2015 in Egyéb

 

Bevezető rendelkezések

 

A jelen Általános szerződési feltételek célja, hogy a Schef Grill Akadémia főzőiskola (a továbbiakban: Szolgáltató) főzőtanfolyamaira történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint a főzőiskola szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket rögzítse.

A Szolgáltató adatai

 • Cégnév: DTM Media Hungary Kft.
 • Székhely: 1158 Budapest, Neptun utca 112 6/26
 • Adószám:22738002-2-42
 • Cégjegyzékszám: 01-09-941328
 • Illetékes cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elérhetőség: andi@dtmgroup.hu
 • Telefon:+36-70/631-0523

 

Üzlet helye: Visegrád, Fő utca 23. Mátyás Király Múzeum

Telefon:+36706310523

 

 1. Részvételi feltételek

A

www.grillfozoiskola.hu/jelentkezes

című weboldalon a Szolgáltató főzőtanfolyamaira való részvételi lehetőséget értékesít.

a., A főzőtanfolyamokra való jelentkezésre a www.grillfozoiskola.hu/jelentkezes

weboldalon keresztül van lehetőség.

b., Ajándékutalvány (voucher) birtokosai számára is szükséges az online

bejelentkezés az időpontfoglaláshoz, valamint a vouchert kibocsátó személy személyes közbenjárása szükséges.

c., A Résztvevő a weboldal használatával, illetőleg az azon történő regisztrációval, az internetes felületen keresztül történő jelentkezéssel, illetve személyes jelentkezésének rögzítésével kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Szolgáltató főzőtanfolyamaira történő jelentkezési, lemondási, részvételi, valamint szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési szabályokat, és annak minden pontjával egyetért.

d., A Szolgáltató főzőtanfolyamait első sorban felnőtteknek ajánlja, de gyermekek is részt vehetnek a kurzusokon 14 éves kortól.

e., A kurzus kezdetekor ismertetésre kerül a balesetvédelmi szabályzat, melynek be nem tartásából bekövetkező személyi sérülések (vágás, égés) felelőssége a résztvevőt terhelik. A Szolgáltató jegyzőkönyvet készít a sérülés mértékétől függően a későbbi jogsérelmi viták elkerülése miatt. Minden esetben fénykép készül, melyet a Résztvevő köteles engedélyezni.

f., A Szolgáltatónak jogában áll a kurzust egy másik időpontra halasztani, amennyiben a megtartáshoz szükséges számú regisztráció nem történt meg. Erről a regisztráltakat egyenként értesíti, és számukra új időpontot biztosít.

Amennyiben a jelentkező nem kíván az ily módon biztosított részvételi lehetőséggel élni, erre vonatkozó igénye közlésétől számított 30 napon belül a kurzus részvételi díját visszafizetjük.

2., Foglalás menete:

g., A résztvevőket a jelentkezés elküldésének időpontja alapján regisztráljuk.

h., A résztvevő a jelentkezéskor kiválasztja a számára időpontban is megfelelő kurzust és a Jelentkezés gombra kattintva a foglalás megtörténik. Ez alapján a Résztvevő fizetési kötelezettséget vállal.

i., A jelentkezésről a rendszer egy automatikus e-mailben tájékoztatja a Résztvevőt.

j., A kurzus díját a jelentkezéskor átutalással kell rendezni a válasz e-mailben szereplő bankszámla számra a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül.

További információ: 7. pont alatt.

k., Az összeg beérkezése után jóváhagyásra kerül a részvétel, melyről újabb e-mailben értesül a Résztvevő. Az e-mailben csatolt jegy tartalmazza a rendelés eddigi menetét, az elfogadott irányelveket, valamint a megjelenés feltételeit.

l., A meghirdetett időpontok előtt 3 nappal a foglalási rendszer lezárja a jelentkezés lehetőségét.

 

 1. 3. A kurzus menete:

a., a Résztvevő köteles a kurzus kezdete előtt 15 perccel megérkezni és jelezni azt a személyzetnek. A Résztvevő a jegyen szereplő telefonszám alapján segítséget kérhet a helyszín megtalálásában, így a későbbiekben nem vonhatja felelősségre a Szolgáltatót.

b., Az 1/e. pontban leírtak szerint a Résztvevő megismeri a kurzus ideje alatt érvényes balesetvédelmi előírásokat, valamint a házirendet.

c., A kurzus tematikája alapján a Szolgáltató megkezdi a főzőtanfolyamot. Ismerteti a menü összetételét, és kikérdezi a Résztvevőt allergiás betegségeiről.

d., A Szolgáltató nem kötelezhető az ételek összetevőinek cseréjére, ha Résztvevő a jelentkezéskor külön e-mailben nem jelezte előre allergiás betegségeit.

e., A kurzus alatt a Résztvevő a Szolgáltató által előírt módon készíti el az ételeket. A Szolgáltató szavatolja az összetevők ételkészítésre alkalmas minőséget és fogyasztási szavatosságot. Amennyiben a Résztvevő nem a Szolgáltató által előírt módon készíti az ételt és emiatt a fogyasztás elmarad, azért a Szolgáltatót nem terheli semmilyen anyagi felelősség.

f., Az étkezések alatt az ételeket a Szolgáltató által biztosított eszközökkel lehet elfogyasztani. Amennyiben ettől a Résztvevő eltér, és idegen tárgyat hoz magával az étkezéshez, valamint a helytelen használatból személyi sérülés következik be, a teljes felelősség a Résztvevőt terheli.

g., A Szolgáltató a Résztvevőknek mellékhelységet biztosít.

h., A Szolgáltató a Résztvevőknek a kurzushoz tartozó menüket maradéktalanul elkészíti és szervírozza, valamint a grillfozoiskola.hu oldalon megismert programelemeket maradéktalanul megtartja.

i., Amennyiben a menü összetétele a Szolgáltatón kívüli okokból változik, nem kötelezhető annak pótlására, vagy a kurzus összegének bármilyen százalékos visszatérítésére. A Szolgáltató az elvárható üzleti magatartás szabályai szerint helyettesíti a hiányzó elemeket, így biztosítva a kurzus tartalmát. Abban az esetben is megteheti ezt, ha a változó nem illeszkedik a kurzushoz.

 

 1. Reklamáció

a., Amennyiben a Résztvevő nem elégedett a kurzus által nyújtott tartalommal, úgy a Szolgáltató felülvizsgálja a panaszt.

b., Amennyiben a vizsgálat eredménye szerint a felelősség a Szolgáltatót terheli 100%, amennyiben a Résztvevő is hibázott, maximum 50%-ban téríthető meg a részvételi díj. A visszatérítést a Szolgáltató 30 napon belül átutalással egyenlíti ki.

c., Amennyiben a Résztvevő az ételeket illető helyszíni és azonnali panasszal él, azt a Szolgáltató köteles orvosolni, amennyiben a panasz az előzetesen ismertetett ételkészítési móddal nem áll szemben.

 

 1. Részvételi díjak

a.,

A hosszú, napközbeni kurzus ára: 15.900 Ft
A rövid, esti kurzus ára: 9.900 Ft

b., a Szolgáltató ezen felül egyedi tartalmú és egyedi áras kurzusok megtartására is jogosult, melyet a weboldalon (grillfozoiskola.hu) vagy egyéb kommunikációjában hirdethet meg.

 

 1. Kapcsolattartás

a., A Szolgáltató a Résztvevők és egyéb szolgáltatások megrendelői számára kapcsolattartási lehetőséget biztosít.

b., Kurzusok és foglalásokkal kapcsolatos információk:

Általános e-mail cím: andi@dtmgroup.hu

Mobil telefonszám:+36706310523

c., Catering, céges rendezvények, egyedi megrendelések

E-mail cím: stiller.tamas@gmail.com

Mobil telefonszám: +36302450677

 

7., Banki információk

a., A Résztvevők számára a Szolgáltató egy darab számlaszámot biztosít az utalásokhoz.

Ennek adatait a Szolgáltató a Jelentkezés pillanatában tudatja a Résztvevővel.

b., Számla adatai: MKB Bank, Számlaszám: 10300002-10506012-49020020

c., A Szolgáltató kijelenti, hogy a megnevezett számlaszám magyarországi pénzintézethez tartozik, saját nevén van, és harmadik személynek hozzáférési joga nincs.

d., A Résztvevő a Jelentkezés gomb lenyomását követően kapott e-mail-es értesítő alapján köteles elutalni a levélben szereplő összeget/összegeket.

e., A Résztvevőnek erre a Szolgáltató 3 napot biztosít, ennek letelte után a jelentkezést automatikusan törli.

f., A Résztvevő téves foglalásból eredő visszalépési szándékáról a biztosított kapcsolattartói telefonszámon értesítheti a Szolgáltatót a jelentkezéstől számított 24 órán belül. Ezen időhatáron kívül a Lemondási feltételek pontban szereplők az irányadóak (8., pont).

 

8., Lemondási feltételek

a., A Szolgáltató a 7/f pontban leírtakon kívüli esetben nem teríti vissza a belépőjegy árát.

b., Amennyiben a Résztvevő a kurzus időpontja előtti 24 órában mondja le részvételi szándékát, a Szolgáltató nem téríti vissza a belépőjegy árát, illetve új időpontot sem köteles biztosítani.

c., Amennyiben a Résztvevő a kurzust megelőzően legalább 48 órával jelzi, hogy nem tud részt venni a lefoglalt eseményen, a Résztvevő élhet új időpont igénylésével.

d., A Szolgáltató az időpontválasztást a Résztvevőre bízza. A kiválasztott időpont bármely, a weboldalon található szabad időpont lehet. A kiválasztott új kurzusnak összegben meg kell egyeznie a korábban foglalt kurzus árával, illetve amennyiben attól drágább, a különbözetet 2/k. pontban leírtak szerint kell rendeznie. Amennyiben olcsóbb,a különbözetet a webshopban vagy a helyszínen levásárolhatja.

e., Az új időpont kiválasztására a Résztvevő 3 napot kap.

f., Az új dátumnak a lemondott időponttól számított 2 héten belülinek kell lennie.

g., Amennyiben a Résztvevő a módosított időponton sem jelenik meg, a Szolgáltató a továbbiakban nem ajánlja fel az új időpont foglalási lehetőséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

Számít a véleményed!