Marhahús, tortilla + isteni olvadt sajt: quesadilla a grillen

Posted by on júl 23, 2016 in Grillezés otthon

Marhahús, tortilla + isteni olvadt sajt: quesadilla a grillen

maxresdefault

Ugye mát Te is érzed az illatát ennek a csodálatos, ropogós tortillának. Sajt, tejföl, bab és a saját MooMoo fűszerkeverékünkkel ízesített grillezett marhahús van benne (többek közt). Ha eljössz marha grill kurzusunkra nemcsak megkóstolhatod a quesadilla-t, de megmutatjuk, hogyan kell elkészíteni! Ellesheted a grillezés minden trükkjét és persze emellett vár még kétféle marhahúsból készült főétel, egy grillen készített desszert és korlátlan italfogyasztás is Visegrádon, Mátyás király palotájában. Foglalj most: http://grillfozoiskola.hu/marhahus-grill-kurzusaink/

Tudtad?
A quasedilla a tortillafélék egyik változata. A tortilla még az azték civilizációból eredeztethető, ahol fontos alapétel volt évezredeken át. Az eredeti tortilla egy vastag lepény volt, amit mészvízbe áztatott, szárított, majd őrölt kukoricaszemekből készítettek, a spanyol gyarmatosítók adták neki a tortilla nevet, amely „tortácskát” jelent. Mexikóban, az USA-ban és Közép-Amerikában a tortilla manapság egy palacsintaszerű lepényt jelent, amely rengeteg étel alapanyaga.

Kurzusunk egy egész napos program lehetőségét kínálja, csodálatos környezetben, remek ételekkel és italokkal, profi séffel.

Ha felkeltettük az érdeklődésed és szeretnéd megtanulni a quesadilla elkészítésének módját látogass el a marhahús grillkurzusunkra:
http://grillfozoiskola.hu/marhahus-grill-kurzusaink/

Számít a véleményed!