KolbászFeszt – Helyben töltött grill kolbász kurzus

grillshop

411 Gramm! Ha megeszed mind a vendégünk vagy egy extra Bernard prémium cseh sörrel! Stiller Tamás séf szerint komoly felkészültséget igényel mind 3 kolbász elfogyasztása.

Szeretnéd megtanulni, hogyan kell kolbászt tölteni? Főzőiskolánk grill kolbász kurzusain minden titkot megismerhetsz!

411 No de mi is itt a lényeg? A Visegrádi Schef Grill Akadémia receptúrája és tanítása alapján, marhahús és afrikai harcsa kolbászt fogsz tölteni. Azután forró füsttel megsütni, majd grillen megpirítani és elfogyasztani. HA bírod mind a 411 grammot  + körítést, italfogyasztással együtt! Íme a résztvevők listája:

A Svéd:

A svéd húsgolyók ihlették meg séfünket, aki azt hamar bélbe is töltötte. Íze markáns, A Svéd kolbász súlya szolid 140 gramm!

1. fogás:

  • Füstölt és grillezett 100% marhahúsból készült “A Svéd” kolbász,
  • perec tészta baguetteben,
  • sült almával, Főzőiskola - A svéd - 100% marhahús kolbász Visegrádi Schef Grill Akadémia
  • izzasztott káposzta salátával, 
  • cheddar sajttal és
  • házi BBQ szósszal!
  • (fotó jobb oldalt, nem illusztráció)

Az Andouille:

Az egyik legkülönlegesebb kolbász. Nem darálva, hanem apróra vágott marhahúsból készül, egyedi fűszerezéssel. Íze paprikás, az Andouille kolbász súlya karcsú 138 gramm.

2. fogás:

  • Füstölt és grillezett 100 % marhahúsból készült “Andouille” kolbász, Főzőiskola - Andouille 100% marhahús kolbász - Visegrádi Schef Grill Akadémia
  • perec tészta baguetteben,
  • sörös mustárral,
  • jalapenoval,
  • cheddar sajttal,
  • házi répa salátával!
  • (fotó jobb oldalt, nem illusztráció)

A Kistesó:

Csak lazítás képpen akár harcsából is készíthetnénk kolbászt! Kevés vajjal, az akadémia saját fűszerkeverékével gyúrva, töltve, füstölve, sütve. Íze keleties, a Kistesó kolbász súlya a hálóban mérve: 133 gramm. 

3. fogás:

  • Füstölt és grillezett 100% afrikai harcsa filéből készült “Kistesó” kolbász,
  • perec tészta baguetteben, harcsakolbasz grill fozoiskola
  • izzasztott káposzta salátával,
  • füstölt camambert sajttal és
  • füge szósszal! 
  • (fotó jobb oldalt, nem illusztráció)

Ehhez adunk pár krigli jó hideg cseh Bernard sört. De lesz forralt bor is a bárban és ami csak folyik!

Ne feledd, ha megeszel mindent a vendégünk vagy egy sörre!

KolbászFeszt kurzus ára: 11 411.-HUF

Ha kellőképpen elindult a nyálelválasztásod, akkor jelentkezz és…

Jelentkezni a grillfozoiskola.hu/jelentkezes oldalon lehetséges.

A grill kurzus ára: 11 411.- HUF/fő/alkalom

Tartalma: a fent felsorolt 411 gramm összsúlyú, 3 óriás kolbász elkészítése és elfogyasztása (a leírt körítéssel), valamint italfogyasztás az Akadémia bárjában.

Kezdés: 11:00

Helyszín: Visegrád, Mátyás Király Múzeum emeleti terasz, Visegrád Fő utca 23.

Maximális létszám: 16 fő

Foglalás után e-mailben küldjük a részletes programot és a tudnivalókat! Még több INFÓ

Kövesd Chef a családban Grill kolbász kurzusunk nevű tábláját a Pinteresten.

Számít a véleményed!