Halas grill kurzusaink

grillshop

Csukafejes a grillbe!

A visegrádi Schef Grill Akadémia egyik különlegessége a halas grill napok szervezése. Fontosnak tartottuk, hogy missziókat teljesítsünk és a grillezés mellett a halfogyasztás népszerűsítését is örömmel vállaljuk.

Átélted már főzőiskolában a házi halfüstölés élményét? Láttad már a frissen füstölt pisztráng csodás színeit? Halőrültek figyelem!

A főzőiskola kínálatában hazai és tengeri halakból egyaránt találhattok kedvenceket. Grillezünk süllőt, szürke harcsát, pisztrángot, csukát, afrikai harcsát, lazacot, makrélát és persze a tenger gyümölcsei is a grill rácson végzik.

füstölt pisztráng

Kétféle programot kínálunk. A napközbeni hosszabb grill kurzus 4 fogásból áll, ami azoknak szól első sorban, akiket komolyan foglalkoztat a grillezés. Vagy éppen itt pihennek a Dunakanyarban és egy kulináris programra szeretnének benevezni.

grill kurzus fozoiskola

A rövidebb grill kurzus azoknak szól, akik szeretnének kimozdulni a városi forgatagból és egy nem mindennapi helyen szeretnének egy nem mindennapit vacsorázni a csodás visegrádi naplemente mellett. Ezen felül azoknak is kiváló étterem alternatíva és program lehetőség egyben, akik csak reggelit kapnak a szállásukhoz.

Napközbeni ajánlatunk, mely 11-16 óráig tart.

  • 4 fogásos grill menüvel, oktatással (előétel, főétel 1, főétel 2, desszert) a lebilincselő Dunakanyar látképe mellett.
  • kötetlen palota túrával és,
  • ingyenes italfogyasztási lehetőséggel (cseh sörökkel, mátrai és egri borokkal, koktélokkal),

A napközbeni hosszú grill kurzus ára: 15 900.- HUF

Nap közbeni programunk 11-16 óráig tart.

halas grill kurzus

A Dunakanyar naplementéjéhez gyülekezőket 18 órától várjuk,

  • egy csodás 3 fogásos grill vacsorával, amit közösen készítünk el (előétel, főétel, desszert)
  • valamint ingyenes italfogyasztási lehetőséggel.

A esti, rövid grill kurzus ára: 9 900.- HUF

Esti programunk 18 órától kezdődik.

Foglald le helyed időben a grill mellett és egyél egy jót!

Címünk: Mátyás Király Múzeum, Visegrád, Fő utca 23.

Számít a véleményed!