Kurzusaink

grillshop

Mi is lehet ez? Nagyon egyszerű! A Mátyás Király Palota Múzeum tetején be van rendezve egy szabadtéri grill főzőiskola. Prémium grillekkel, egy kis konyha résszel, asztalokkal, székekkel sőt még bárpultunk is van, ahol korlátlanul iszogathatsz grillezés közben. Az egészet összegyúrtuk laza kerti parti hangulattal és a Dunakanyar látványával! Na ezt kapd ki!

Szabadtéri főzőiskola!

Akkor nézzük is, hogy hol vagyunk! Visegrádon a Mátyás Király Palota Múzeum tetején. (Visegrád, Fő utca 23.)

Iszogatunk meg sütögetünk. No igen, de nem mindegy, hogy hol van az a pohár és hol van az a tányér! 😉

Marhahús grill kurzusaink

Minden grillező álma, hogy megtanulja, hogyan kell marhahúst sütni. Kurzusunkon egy lenyűgöző menüvel tanítjuk meg neked a legfontosabb lépéseket. Kezdjünk azzal, hogy megismerjük a marha legtöbb grillbe való részét, és a sütési technikák alapjait!

Részletek…

marha grill kurzus

Sertéshús grill kurzusaink

Szaftos hamburgerek, vastag, fűszeres tarják, BBQ oldalas és némi barna sör. Ez mind Rád vár Mátyás Király Palotájában a Dunakanyar panorámája mellett! Amíg a hétvégi bulikon tombol a klopfolt tárcsás hús, addig itt, mi megmutatjuk hogyan süsd meg magadnak a kucu legfinomabb részeit!

Részletek…

marha grill kurzus

Csirkehús (szárnyashús) grill kurzusaink

Ezen a napon a visegrádi Schef Grill Akadémia a szárnyas húsok mekkája lesz. Minden, aminek két szárnya van, az a grillrácson landol! Szabadtéri főzőiskolánkban a megszokott exkluzív kerti parti hangulatban vehetsz részt grill kurzusainkon. Mátyás Király Palotájában lebilincselő Dunakanyar mellé korlátlan italfogyasztással kedveskedünk Neked!

Részletek…

csirke grill kurzus

Halas grill kurzusaink

A visegrádi Schef Grill Akadémia egyik különlegessége a halas grill napok szervezése. Fontosnak tartottuk, hogy missziókat teljesítsünk és a grillezés mellett a halfogyasztás népszerűsítését is örömmel vállaljuk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

KOLBÁSZFESZT *****

A Visegrádi Schef Grill Akadémia saját, kézműves kolbászai! 2 egyedi fűszerezésű és készítésű marhahús és egy igen különleges harcsa kolbászt kóstolhattok meg, melyből kettő már érmet is nyert országos versenyeken. Belekukkanthatsz a kolbász töltés fortélyaiba, és egy remek hangulatú kis sütögetésen vehetsz részt.

Részletek…

Számít a véleményed!