CSAMCSAM – Ilyen még nem volt

Posted by on máj 1, 2016 in Termékeink

CSAMCSAM – Ilyen még nem volt

2016-os grill szezon legkülönlegesebb fűszerkeveréke!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a Visegrádi Schef Grill Akadémia, az egyik legkülönlegesebb főzőiskola. Saját termékeinkkel kiemelkedünk a többiek közül. Azért készítünk saját grill fűszerkeverékeket, hogy felismerhető íz világot alakítsunk ki. Ebbe a világba Te is beletartozol, és a mi segítségünkkel igazi profi lehetsz benne.

Lehetett volna valami kreatívabb nevet is választani például: vörös gyönyör, de nekünk a kukorica evés közben halható csámcsogás ugrott be. Ezért lett CSAMCSAM a neve. Ismerkedj meg a család többi részével! Nem a név az első, hanem a termék. ha azt megszereted utána már úgyis Te fogod elnevezni a fűszerünket. Lesz majd CSAMCSAMos, meg kuki fűszeres, meg egyéb egyénileg kitalált név. A lényeg, hogy bármikor is használod újnak érezd az íz élményt!

A tasakon található recept alapján keverd ki a sült kukorica grill fűszerkeverékünket. Süsd meg a főtt kukoricát héj nélkül. Tedd egy tálba majd kend meg vajjal, végül szórd meg a keverékkel. Hagyd egy picit pihenni, majd kínáld körbe a haveroknak! CSAMmogjatok hangosan!

Várunk főzőiskolánkban! Jelentkezz most!

Számít a véleményed!